GREENWASHING 🌍💚

November 13, 2023
GREENWASHING 🌍💚

Første afsnit af “Think About It” er ude nu! 🌱

Endelig er allerførste afsnit af vores podcast ”Think About It” ude, og vi har glædet os for vildt til at præsentere det for jer. Vi dykker nemlig ned i et emne, vi selv synes er både vigtigt og spændende i kommunikationsverdenen:

Nemlig:
🥁🥁🥁🥁🥁🥁

GREENWASHING 🌍💚

I afsnittet får vi besøg af en ganske særlig gæst, der udover at have en lang baggrund inden for kommunikation også har arbejdet med bæredygtighed i årevis. Det er nemlig Mette Gert Boldt, som i dag er partner i forandringsbureauet Märk.

I afsnittet deler Mette Gert Boldt ud af sin brede viden om greenwashing og fortæller om, hvilke faldgruber man skal være opmærksom på som virksomhed, ligesom hun også giver eksempler på både forbilledlige virksomheder, men også sager, der har været mindre heldige. Vi diskuterer desuden, hvordan man som forbruger kan navigere i denne til tider uoverskuelige verden. Alt sammen suppleret af vores helt egen Jacob Staehelin.

Vi håber, at denne episode vil inspirere og oplyse jer om, hvordan vi alle sammen kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid.
“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at gå ind og følg os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

👂Lyt med på Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/think-about-it/id1713894747 eller på Spotify: https://open.spotify.com/show/4VicgsBK5gQd0V5VlNAXjq

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *