HVILKE TRENDS VIL DOMINERE KOMMUNIKATIONSBRANCHEN I 2024?

December 21, 2023
HVILKE TRENDS VIL DOMINERE KOMMUNIKATIONSBRANCHEN I 2024?

Årets sidste afsnit af Think About It er nu ude! 🎉

Denne gang er vi glade for at have besøg af lektor ved Københavns Universitet, Brian Due. Sammen kaster vi et blik ind i krystalkuglen for 2024 og analyserer de kommende trends, der vil dominere kommunikationsbranchen.

Vi diskuterer spændende emner som influencerrobotter, AI-genererede billeder, udviklingen af nye medier og betydningen af etik i det kommende år.

Brian Due deler også sine perspektiver på fremtiden for sociale medier, og vi undersøger, hvordan man som virksomhed bedst kan kommunikere på tværs af kanaler og platforme i 2024.

En stor tak skal lyde til alle vores fantastiske gæster og til jer, som har fulgt med i podcasten indtil videre. Vi sætter stor pris på jeres støtte, og vi ser frem til at fortsætte samtalen og byde jer velkommen tilbage, når nye afsnit af Think About It går i luften i det nye år. 🌟

Rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår til jer alle!

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

👂Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

(Psst, der har været en lille drillenisse på spil, som har skruet på knapperne. Det betyder, at lyden er lidt mere sprød, end vi egentlig gerne ville have den. Vi håber dog, at I kan bære over med det for denne gang, og så lover vi, at det bliver bedre i næste afsnit).

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *