JOURNALIST- OG KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANTER SØGES!

September 20, 2023
JOURNALIST- OG KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANTER SØGES!

Har du lyst til at prøve kræfter med PR- og kommunikationsbranchen?

Kan du skrive, og er du dygtig og detaljefokuseret?

Har du en bred viden om og interesse for sociale medier?

Hvis du kan svare ja til det hele, er det dig, vi skal bruge! Vi søger 1-2 Journalist/kommunikationspraktikanter i perioden februar 2024 og 5-6 mdr. frem. Startdato er fleksible. Praktikstillingen er en fuldtidsstilling og skal indgå som en del af dit videregående studie.

Vi søger en praktikant, som har mod på at kaste sig ud i PR- og kommunikationsbranchen, og som gerne vil lære, hvordan man bruger de forskellige PR-redskaber i praksis. Det være sig alt fra udvikling af indhold til sociale medier til skrivning af artikler, pressemeddelelser og nyhedsbreve. Du skal arbejde med et bredt udvalg af kunder: private som offentlige, store som små, danske som internationale, inden for mange forskellige brancher som fx erhverv, tech & fødevarer.

Vi forventer, at du:

  • er fuldstændig flydende i dansk skrift og tale
  • har gode engelskkundskaber
  • har en grundlæggende interesse for, hvad der rør sig i medierne og på gader og stræder
  • har analytisk sans og er god til at danne dig overblik over tunge stofområder
  • har journalistisk sans og skriver hurtigt, godt, klart og letforståeligt
  • forstår de sociale medier, og hvordan man bruger dem
  • er udadvendt og har mod på at tale med rigtig mange forskellige mennesker hver dag
  • er selvstændig, voksen og ansvarsbevidst
  • har en masse engagement og lyst til at lære
  • har lyst til at deltage i et sjovt, socialt og fagligt miljø

Dine opgaver vil spænde bredt. Du vil få meget ansvar, og vi vil bestræbe os på, at du kommer til at lave mest af det, du synes bedst om. Men du skal igennem alle typer af opgaver, så du kan lære mest muligt.

Du vil blive koblet på specifikke kunder, så du får mulighed for at følge et kundeforløb og de dertilhørende opgaver. Samtidig vil vi præsentere dig for forskellige typer af opgaver, som du kan støde på i kommunikationsbranchen, så du når hele viften af ydelser rundt.

Vigtigst af alt vil du komme til at deltage i alt, hvad vi laver i vores hverdag i København K. Og du vil komme til at skabe en masse målbare resultater for vores kunder. Du indgår på absolut lige fod med dine kollegaer og skal ikke hente kaffe her!

Vores praktikanter siger…

”Hos Think PR bliver man kastet ud i tingene og får lov til at gøre alt det, man har læst om på skolebænken. Opgaverne er mangfoldige, og hver dag byder på nye udfordringer. Man kommer virkelig rundt om et hav af kommunikationsopgaver, og jeg har lært rigtig meget. Jeg glæder mig endnu mere til at blive færdig med mit studie nu, hvor jeg har været i praktik hos Think PR!”

– Eydbjørt, RUC, Cand.Comm., tidligere praktikant.

”Hos Think PR er der masser af frihed under ansvar. Hvis du viser, at du kan og vil, så får du også lov. Det betyder, at jeg har fået en helt uvurderlig erfaring med mange typer opgaver. Fra dag ét var jeg en del af teamet og derfor også med i alle processer – fra brainstorming af ideer til udvikling af færdige kommunikationsprodukter. Et praktikforløb ved Think PR kan klart anbefales!”

– Stine, CBS, Cand.merc.(kom)., tidligere praktikant.

Er du vores nye praktikant, så send din ansøgning til Karin Nørgaard på e-mail: karin@thinkpr.dk. Har du spørgsmål så ring til Karin på 33 14 00 00.

(Der betales en erkendtlighed på DKK 3.000 per måned der skal dække udgifter til transport osv.)

Ansøgningsfrist hurtigst muligt.

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *