PINKWASHING

December 21, 2023
PINKWASHING

Hvad har Pinkwashing, IKEA, Rainbow Capitalism, Chr. Hansen, LGBTQIA, Bud Light, bias i ansættelser, Bodenhoff og Mastercard til fælles? – De er alle omtalt i det seneste afsnit vores podcast, “Think About It”!

Nu kan vi med glæde fortælle, at andet afsnit er ude nu, og endnu engang er det med besøg fra en ganske særlig gæst.
Nemlig Naja Helene Hørup Hertzum, der har en imponerende karriere inden for kommunikationens verden. Hendes baggrund spænder bredt, og hun har arbejdet med både journalistik, marketing, kommunikation og PR, og i dag er hun Communication Manager for SKAGEN FONDENE.

I afsnittet dykker vi ned i emnet pinkwashing, og vi diskuterer hvorfor pinkwashing er et problem, og hvordan det kan skade LGBTQIA-fællesskabet. Derudover fremhæver vi konkrete eksempler på virksomheder, der virkelig har formået at tage stilling og vise sin støtte til LGBTQIA-området med inkluderende tiltag, ligesom vi også gennemgår eksempler på sager, der har været mindre heldige.

I podcasten giver vi til slut også gode råd til, hvordan man kan undgå pinkwashing og skabe et positivt samarbejde mellem virksomheder og LGBTQIA-området, bl.a. ved at skabe en kultur, der værdsætter mangfoldighed og inklusion hele året.
Pinkwashing er et emne, der fortjener stor opmærksomhed og forståelse, og vi håber, at I vil finde vores samtale med Naja Helene Hørup Hertzum både tankevækkende og informativ.

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at gå ind og følg os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

👂Lyt med på Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *