PODCAST: HVORDAN FÅR MAN STYR PÅ SINE BEKYMRINGSTANKER?

July 2, 2024
PODCAST: HVORDAN FÅR MAN STYR PÅ SINE BEKYMRINGSTANKER?


SOMMERFERIE GENUDSENDELSE!

Vi har siden vores start i december 2023 lavet et væld af gode podcastepisoder. Måske er du gået glip af lige den episode, der vil inspirere dig, hjælpe dit arbejdsliv eller give dig en nyttig indsigt?
Derfor genudsender vi i juli en række af vores mest populære podcasts. I august er vi tilbage med nye, spændende, friske episoder.

FØRST: HJERNERO!
De fleste af os kender til at kunne føle sig både pressede og stressede i hverdagen, og mange af os oplever også, hvordan overtænkning og bekymringstanker hurtigt kan overtage ens hoved.

Men frygt ej!

I dette afsnit af Think About It taler vi med Martin Riis Kastrup og Mads Hyldig, der er to af stifterne bag Mindcamp og forfatterne til bogen “Hjernero”.

De giver indsigt i, hvad hjernero er, hvordan du kan opnå det, og vigtigst af alt, hvordan det kan hjælpe dig med at tackle bekymringer og stress.
Vi taler desuden om, hvilken påvirkning bekymringstanker og overtænkning har på dig psykisk såvel som fysisk, og Martin og Mads kommer med en konkret øvelse, man kan bruge for at holde bekymringerne lidt mere på afstand i hverdagen.

Lyt med og få inspiration til at skabe mere ro og balance i din hverdag🧘
“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

Lyt med på Podimo: https://lnkd.in/d9U6K6jg, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *