SPORTSWASHING ELLER BLØD MAGT?

December 21, 2023
SPORTSWASHING ELLER BLØD MAGT?

I det seneste afsnit af Think About It har vi fornøjelsen af at have Senioranalytiker hos Play the Game, Stanis Elsborg, med som gæst! 🎧
Sammen med journalist Jacob Staehelin, dykker vi ned i begrebet “sportswashing” og stiller spørgsmålet: Er det overhovedet dækkende for det problem, det forsøger at beskrive?

I den forlængelse udfordrer Stanis Elsborg vores opfattelse af ordet sportswashing og bruger i stedet begrebet ”blød magt” til at indfange fænomenets essens. For er det overhovedet nødvendigt at sætte et begreb på problemet?

I afsnittet udforsker vi desuden konkrete eksempler på sportswashing og ser på, hvordan dette fænomen manifesterer sig i den virkelige verden. 🌍
Vigtigst af alt diskuterer vi, om det er muligt at bekæmpe sportswashing, og hvilke skridt der skal tages for at sikre ægte gennemsigtighed og ansvarlighed i sportens verden.

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at gå ind og følg os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

👂Lyt med på Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

📸: Thomas Søndergaard

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *