THINK ABOUT IT: DANMARK OG DET AMERIKANSKE VALG// SIDSEL NYHOLM OG KRISTIAN KJÆRHOLM PEDERSEN

May 22, 2024
THINK ABOUT IT: DANMARK OG DET AMERIKANSKE VALG// SIDSEL NYHOLM OG KRISTIAN KJÆRHOLM PEDERSEN

Den 5. november i år skal amerikanerne igen vælge mellem Donald Trump og Joe Biden som præsident. Biden er ikke populær i baglandet og den amerikanske befolkning, og Trump er under anklage i retten i New York. Befolkningen er splittet, og det ligner et valg mellem to onder.

Hvad er vigtigt at forstå i den forbindelse, og i hvor høj grad vil det påvirke Danmark og den vestlige verden? Det svarer afsnittets to gæster blandt andet på. Gæsterne er Sidsel Nyholm, udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad, og Kristian Pedersen, udlandsredaktør på Berlingske.

Afsnittet handler derfor også om, hvordan man som medier dækker sådan en bizar situation med en på mange måder forudsigelig valgkamp. Samtidig deler de to redaktører deres tanker om, hvor meget vi i Danmark egentlig har til fælles med amerikanerne, og gør i samme omgang opmærksom på, at USA’s befolkning langt fra er ens på tværs. Derfor ligger der en journalistisk opgave i også at få fortalt om det USA, der ligner os mindst – og som hovedsageligt støtter Trump.

Men hvilke udfordringer står de to kandidater hver især med, og hvem er en sandsynlig vinder? Og er der grund til bekymring i Vesten? Lyt med i dette ekstraordinære afsnit om det amerikanske valg 2024.

Vært: Mikkel Poulsen. Podcasten er produceret af Think PR.

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *