THINK ABOUT IT: DIVERSITET I KOMMUNIKATIONSBRANCHEN

May 6, 2024
THINK ABOUT IT: DIVERSITET I KOMMUNIKATIONSBRANCHEN

Diversitet og inklusion har de seneste år fundet vej ind i samtaler på højeste politiske niveau og helt til skoler, arbejdspladser og frivillige foreninger, men nogle vil mene, at det mange steder kun bliver ved snakken. Så hvordan får man gjort ord til handling og skabt resultater?

Inklusions- og diversitetsrådgiverne Marie Valentin Beck og Fahad Saeed fortæller i dette afsnit om udfordringer, misforståelser og gode grunde til aktivt at arbejde med DNI: diversity and inclusion.

En vigtig pointe er, at det ikke primært er en opgave for den kommunikationsprofessionelle at sørge for diversitet og inklusion i sin virksomhed. Måske kan det endda nogle gange se godt ud slet ikke at fortælle om emnet, selv hvis man gør det godt.

Med udgangspunkt i, at godt inklusions- og diversitetsarbejde sikrer flere bundlinjer end kun den sociale, fortæller gæsterne, hvilke konkrete tiltag der er gode at starte med, og at god kommunikation om emnet skal huske tommelfingerreglen: Nothing about us without us.
“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Vært: Mikkel Poulsen. Podcasten er produceret af Think PR.

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *