THINK ABOUT IT: ESG – ÆRGERLIG BYRDE ELLER FORDELAGTIG STRATEGI FOR VIRKSOMHEDER?

February 26, 2024
THINK ABOUT IT: ESG – ÆRGERLIG BYRDE ELLER FORDELAGTIG STRATEGI FOR VIRKSOMHEDER?

Hvorfor er det vigtigt at have styr på ESG? Hvordan kan man med ESG tiltrække medarbejdere til sin virksomhed? Og hvordan kan man bedst kommunikere sine ESG-budskaber ud til offentligheden? 

Dét, og meget mere, taler vi om i dagens afsnit af Think About It, hvor vi denne gang har fået besøg af Peter Agergaard og Kenneth Mikkelsen, som er henholdsvis CEO og CCO i Board Education. 

En særlig detalje ved dette besøg er, at Board Education er en af vores kære kunder hos Think PR, og faktisk afholder Board Education i dag en masterclass om netop ESG (Environmental, Social og Governance).

Sammen med Peter Agergaard og Kenneth Mikkelsen dykker vi ned i ESG, og sammen forsøger vi at gøre ESG til et mere simpelt og forståeligt område. For som der bliver nævnt i afsnittet, er ESG noget, der er kommet for at blive. 

Slutteligt giver Peter Agergaard og Kenneth Mikkelsen også deres bedste råd med videre til virksomheder, om hvordan man bedst muligt vender ESG-rapporteringen til sin fordel. 

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

👂Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Share this post

[dsm_social_share_buttons dsm_view=”icon” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_social_share_buttons_child _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” dsm_view=”icon” dsm_label=”on” dsm_social_hover_animation=”dsm-none”][/dsm_social_share_buttons_child][dsm_social_share_buttons_child dsm_network=”linkedin” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” dsm_view=”icon” dsm_label=”on” dsm_social_hover_animation=”dsm-none”][/dsm_social_share_buttons_child][dsm_social_share_buttons_child dsm_network=”twitter” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” dsm_view=”icon” dsm_label=”on” dsm_social_hover_animation=”dsm-none”][/dsm_social_share_buttons_child][dsm_social_share_buttons_child dsm_network=”email” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” dsm_view=”icon” dsm_label=”on” dsm_social_hover_animation=”dsm-none”][/dsm_social_share_buttons_child][/dsm_social_share_buttons]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *