THINK ABOUT IT:  HVAD ER ET GODT BRAND? // MAY KJÆRSGAARD

May 6, 2024
THINK ABOUT IT:  HVAD ER ET GODT BRAND? // MAY KJÆRSGAARD

Branding is back, siger May Kjærsgaard, der er selvstændig brandstrateg og gæst i dette afsnit. Forbrugervindene blæser i retning af værdier, mening, autenticitet, og de blæser langsigtet. Det vil sige, at et for ensidigt fokus på succesparametre nu og her som f.eks. salg og konvertering faktisk kan være skadeligt for brandet.

Derfor er det vigtigt hele tiden at arbejde med sit brand. Men hvordan ved man, hvor positivt eller negativt forbrugerne ser på brandet? Og hvordan styrker man det i det hele taget, hvis det står svagt?

Først og fremmest skal man gøre sig sine værdier bevidst, for branding handler i 2024 mest af alt om, hvad man kan fortælle om sig selv og sin mission. Dernæst handler det om at lykkes med fortællingen. Men allervigtigst er, at et brand skabes udefra og ind. Det skabes af kunderne, og de har jo som bekendt altid ret.

Hør May Kjærsgaards gode råd til at styrke brandet i en tid, hvor det nære, bæredygtighed og etik blandt andet spiller en større rolle for forbrugerne. Men ikke kun for dem. En stærk og meningsfuld fortælling er nemlig også et medarbejdergode, der hjælper på rekruttering og fastholdelse.

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Vært: Mikkel Poulsen. Podcasten er produceret af Think PR.

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *