THINK ABOUT IT: ”JEG FØLER”-GENERATIONEN

May 1, 2024
THINK ABOUT IT: ”JEG FØLER”-GENERATIONEN

“Jeg føler” er blevet et mantra for en hel generation, hvor fakta betyder stadig mindre, og nyheder i høj grad bliver læst på de sociale medier. Generationen kaldes for Z, og som dagens gæst skrev på sin LinkedIn i december:

“Gen Z er ikke bare optændt af den ild, der brænder under enhver ungdom, men også af et nyhedsbillede, der i stigende grad udelukkende stammer fra sociale medier. De føler, mens fakta betyder stadig mindre.”

Det har skabt to forskellige forståelsesrammer mellem Generation Z og Generation X. Men hvorfor forholder det sig sådan? Og kan de to generationer i virkeligheden lære en masse af hinanden?

Det taler vi i dette afsnit med Birgitte Borup om. Hun er kulturredaktør og redaktionschef på Berlingske, og hun fortæller, hvordan især Israel-Palæstina-konflikten har været med til at skabe en kløft mellem de to generationer.

Vi kommer ind på, hvordan man mest effektivt kommunikerer til Generation Z, og så giver hun til sidst et godt råd med videre til både Generation Z og Generation X.

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *