THINK ABOUT IT: SOCIAL MEDIE FATIGUE

February 26, 2024
THINK ABOUT IT: SOCIAL MEDIE FATIGUE

Hvorfor daler brugen af sociale medier nu? Og betyder det, at vi er ved at lægge SoMe helt fra os? Udmattelsen har både en etisk og en opmærksomhedsmæssig grund, fortæller dagens gæst i Think About It. Så hvordan ser fremtiden ud for kommunikationsfolks brug af sociale medier?

I dagens afsnit af Think About It har vi besøg af Camilla Mehlsen digital medieanalytiker, forfatter, foredragsholder og indehaver af Mehlsen Media.

Samtalen kommer omkring unges had/kærligheds-forhold til sociale medier, Mark Zuckerbergs seneste undskyldning for Metas negative påvirkning af særligt børn og unge og teknologiens magt over mennesker, ligesom den handler om Camilla Mehlsens nyligt udgivne bog “Opmærksomhedstyveriet”.

Camilla Mehlsens gode råd går blandt andet på at være bevidst om den store indvirkning, techvirksomhederne har på os hver især, at forsøge at tage en digital detox i ny og næ og i øvrigt, som professionel kommunikatør, at få indført en mere etisk brug af sociale medier.

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så I ikke går glip af de fremtidige episoder.

👂Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *