THINK ABOUT IT: UDFORDRINGER VED KUNSTIG INTELLIGENS

January 23, 2024
THINK ABOUT IT: UDFORDRINGER VED KUNSTIG INTELLIGENS

I denne uges afsnit af ‘Think About It’ har vi inviteret seniorforsker fra DTU, Kasper Edwards, i studiet. Kasper har blandt andet skrevet ph.d. i økonomi og open source-software og forsker til daglig i konsekvenser af nye arbejdsformer, intervention, evaluering og performance management.

Sammen dykker vi ned i diskussionen om udfordringer ved kunstig intelligens.

En central tematik i episoden er det etiske dilemma ved brugen af kunstig intelligens. Diskussionen kredser om, hvordan vi optimalt kan drage fordel af disse systemer samtidig med, at vi bevarer en kritisk tilgang til den information, vi modtager.

Til slut giver han sit bedste råd med videre til dem, der overvejer at integrere kunstig intelligens i deres professionelle praksis.

Lyt med, når vi afdækker de komplekse spørgsmål omkring kunstig intelligens, arbejdsmarkedet og etik, og hvordan disse faktorer samspiller i forskellige brancher, herunder kommunikationsbranchen.

“Think About It” kan høres på alle de kanaler, hvor du lytter til podcast, så husk at følge os, så du ikke går glip af de fremtidige episoder.
 
👂Lyt med på Podimo, Spotify: https://lnkd.in/d5JpGiQJ eller på Apple Podcast: https://lnkd.in/dtJNVreY  

Share this post

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *